Cum cumpăr

Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile în stoc, iar preţurile afişate conţin TVA.

Comenzile se pot trimite atât online, cât şi telefonic. Preluăm comenzi de luni până vineri de la ora 08:00 la ora 18:00 la numerele de telefon 0744 - 581 502.

Pentru comenzile plasate online se va trimite în mod automat un email de confirmare.

 După procesarea şi expedierea comenzii, se va trimite automat înca un email de confirmare, care va conţine toate detaliile comenzii şi modalitatea de livrare.

În cazul în care aţi plasat comanda online şi nu aţi primit un email de confirmare în 24 de ore, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0744 - 581 502.

CUM PLĂTESC

  • Ramburs - numerar la preluarea coletului de la curier.
  • Card -  în curând vă vom pune la dispoziție și această modalitate de plată, care va funcționa prin înregistrarea detaliilor cardului pe site-ul nostru.
  • Transfer bancar – prin virament bancar conform confirmării de comandă. Coletul va fi expediat după primirea dovezii de plată prin email la adresa office@elmatronic.ro

LIVRARE

Coletele pot fi livrate oriunde in ţară printr-o firmă de curierat rapid. Preţul de livrare diferă in funcţie de mărimea şi greutatea coletului, dar va fi afişat înainte de finalizarea comenzii.

Durata de expediere a coletelor nu depăşeşte 2 zile lucrătoare, inclusiv sâmbăta.

În cazul în care nu doriţi să primiţi coletele acasă sau la serviciu, le puteţi ridica personal de la sediile de curierat din localitatea Dumneavoastră.

RETURUL PRODUSELOR

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul are la dispoziţie o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract încheiat la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de încetare. Aşadar, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de maxim 14 zile.

Perioada de anulare a comenzii expiră după 14 zile începând de la ziua la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, prin fax sau email. Adresa de comunicare este: 0364 - 814 261 sau office@elmatronic.ro  sau.

În cazul anulării comenzii, vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor adiţionale care provin din alegerea unei modalităţi de livrare mai scumpe decât tipul de livrare standard oferit de noi. Rambursarea se va efectua nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract.

Rambursarea se va efectua folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru comanda iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În niciun caz, nu vor fi percepute comisioane suplimentare.

Menţionăm că rambursarea sumei poate fi amânată până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care aţi făcut dovada returnării produselelor, fiind luată în calcul cea mai apropiată dată.

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul va suporta costul direct al returnării produselor.

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014, sunteţi responsabil doar pentru folosirea necorespunzătoarea a produselor, ce determină scăderea valorii acestora. Diminuarea valorii produsului este suportată de către consumator, iar suma ce reprezintă scăderea valorii produsului se va reţine din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de anulare a comenzii.